Meny Stäng

Hyr husbil i Stockholm

Stockholm är utan tvekan en av världens finaste huvudstäder. Kort och gott har huvudstaden allt. Den unika, välbevarade medeltida arkitekturen och det nya moderna Stockholm utgör en fin kontrast. Idyllen Stockholm förstärks bara ännu mer av den sagolika skärgården som omsluter staden från öst. Vad gäller komminkation och logistik är du i princip obegränsad vad gäller dessa faktorer. Du är alltid nära hela staden oavsett var du befinner dig.

Husbilssemester i Stockholm

Husbil och Stockholm är som handen i handsken, om man undviker turer i Gamla stan givetvis. Det är mycket enklare än vad många tror att besöka Stockholm med ett ”jättefordon” som husbil. Att hyra husbil i Stockholm är en otrolig upplevelse. Ett rullande hus på Stockholms gator är minst sagt next-level sightseeing.

Stockholms innerstad bjuder på massvis av sevärdigheter för stora som små. Muséer, nöjesparker, zoo, butiker, mysiga caféer och restauranger. Men även centrala badstränder och utspridda campingplatser. Du kan alltså både få stadskänsla och landet-känsla i Stockholm — du väljer själv.

Det är väldigt populärt att besöka öarna runt omkring Stockholm. Med färja är detta inga problem. Drottningholm är kungen och drottningens vackra palats, beläget mitt i ett naturreservat fritt för folket att besöka. Andra populära platser är Djurgården — ett perfekt familjeställe för mysa promenader och fikapauser i Stockholms gröna del.

Utanför Stockholm, åt alla håll och kanter har du också väldigt många, fina campingplatser. Ett fåtal är Asrike Camping i Vaxholm och Björkö örns camping i Norrtälje norr om Stockholm. På andra sidan av stan finns populära Östnora camping i Västerhaninge.

Missa inte chansen att besöka skärgårdsidyllen och aktivitetsepicentret Stockholm med husbil. Det kommer bli en resa ni sent kommer att glömma.

Lämna ett svar