Meny Stäng

Hyra buss

Om man är ett större sällskap som ska ut och resa tillsammans kan det vara en god idé att hyra en buss. Buss är ett bekvämt och socialt sätt att resa. Vidare är det i regel billigare att hyra en buss än om man skulle åka var och en för sig. När man ska hyra en buss tillsammans med andra är det viktigt att man diskuterar hur mycket det får kosta. Sätt upp ett tak för vad hyran av bussen får kosta innan du börjar letar efter lämpliga uthyrare på marknaden.

Begär alltid in offerter från flera bussbolag innan du hyr en buss. Jämför sedan de olika alternativen. Läs också på om vilka villkor som gäller när du hyr en buss. Det kan vara frågor som rör eventuell avbokning, skadegörelse samt vilka krav som ställs på föraren. Förhör dig också med aktuella bussföretagets miljötänkande. Ofta har Svenska bussbolag mycket bra hemsidor där du kan hitta all den information som du kan tänkas behöva.

En mycket bra webbplats om man vill hyra buss är Busnet. Sajten är det perfekta verktyget för dig som vill snabbt kunna beställa en buss. Busnet hjälper dig med att snabbt hitta det bussföretag som ligger närmast dig geografiskt. Om du vill hyra en buss i Stockholm kan du bland annat göra det via StockholmsBuss AB och Connex. Önskar du hyra buss i Malmö kan du kontakta Busscentralen, Flygbussarna Charter och Tjörnarps Buss. Gullbergs Buss & Taxi finns i Simrishamn och erbjuder körningar till exempelvis konferenser och skolskjutsar.